Contact & Route

Ben je er klaar voor en wil jij ook een betere relatie? Met je partner of een belangrijk familie- of gezinslid?

Waar

Het Want 10
8802PV Franeker

De praktijk Dichtbij is in het gezondheidscentrum Het Want, vlak naast de snelweg aan de toegangsweg naar de stad Franeker. Deze locatie is gemakkelijk bereikbaar vanuit de gemeenten de Waadhoeke, Sûdwest-Fryslân, Leeuwarden en Harlingen. Met de auto is het maar 20 minuten verwijderd van de oostkant van Leeuwarden. Effectief is de praktijk voor de meeste mensen best Dichtbij. 😉

Voor mensen van de Waddeneilanden of wanneer het een keer niet lukt om fysiek aanwezig te zijn, is het ook mogelijk om de afspraak via Teams of Beeldbellen te laten plaatsvinden. Het heeft wel mijn voorkeur om elkaar in ieder geval de eerste keer in het echt te zien.

Aanmelden

Ben je er klaar voor en wil jij ook een betere relatie? Met je partner of een belangrijk familie- of gezinslid? Je kunt mij mailen () of een app-bericht sturen (zie de whatsapp optie onderaan mijn website) wanneer je contact wilt om te bespreken of er op korte termijn ruimte beschikbaar is. Na het achterlaten van een mail, spraak- of app-bericht reageer ik zo spoedig mogelijk, binnen 2 werkdagen.
Alleen als er sprake is van vakantie of andere bijzonderheden kan een reactie langer duren. 

Wanneer na het eerste gesprek blijkt dat relatietherapie voor jullie geschikt is en we wederzijds een goede klik ervaren, dan kunnen we aan de slag.